Berlingske Nyhedsmagasin nominerer Nicolai Frisch

Berlingske Nyhedsmagasin har i dagens udgave – 13/ 3 2009 – fokus på Danmarks Erhvervstalenter.

I kategorien CEO Talent100 2009 er Nicolai Frisch nomineret.

Neden for et uddrag af teksten i Berlingske Nyhedsmagasin.

Der er næppe mange 32-årige, der allerede har børsført et selskab, men det har Nicolai Frisch. I 2007 varetog han den succesfulde børsnotering af finansportalen Euroinvestor, der ved den lejlighed fik mere end 1.600 investorer. Nicolai Frisch så et økonomisk potentiale i nedturen på boligmarkedet og kort efter noteringen købte selskabet Boligportalen, Boliga.dk.
– Jeg var kommet til et punkt, hvor jeg ikke følte, at jeg kunne udvikle mig mere i Euroinvestor. Jeg besluttede mig derfor at holde orlov med min datter Celine. Give mig selv en tænkepause, hvor jeg kunne reflektere over, hvor jeg i fremtiden kunne bruge den erfaring ”otte lærerige år i Euroinvestor havde bibragt mig.
Da Martin Thorborg ringede og spurgte om jeg ville være med til at udvikle Amino var jeg ikke i tvivl.
– Martin og jeg er på en eller anden måde et perfekt match. Han er inspirerende og har en masse ideer. Jeg er handlingsorienteret og får tingene til at ske. Den lille virksomheds fleksibilitet tiltaler mig, hvor man kan manøvrere hurtigt.

Som det første har Nicolai Frisch udviklet Aminos nye forretningsområde ”Amino Virksomhedsbørs” inden for køb og salg af virksomheder.

Om Nicolai Frisch siger Martin Thorborg:
– Amino er blevet voksen, og derfor burde ledelsen overgå fra gadedreng til fagmand. Nicolai er ung, innovativ og energisk, og gjort af et stof, der betyder, at vi uden tvivl kommer til at høre mere til ham.

Yderligere information om talent 2009 kan læses på:
http://www.business.dk/article/20090313/nyhedsmagasin/90312049/
eller i dagens trykte udgave.