Mød Nicolai på Iværksættermessen i Køge

Lørdag den 28. marts 2009 holder København Syd Iværksættermesse I Ravnsborghallerne i Køge.

Amino er hovedsponsor på messen og har en stand.

Sammen med Business Angel Morten Orye Schiff vil Nicolai holde et indlæg om, hvordan iværksættere kan købe sig til den gode idé ved at købe en eksisterende virksomhed frem for at etablere sin egen virksomhed fra bunden. På Amino Virksomhedsbørs handles der hver måned ca. 10 virksomheder og antallet af transaktioner er stigende.

Desuden vil indlægget sætte fokus på hvordan iværksættere kan skaffe penge til deres gode idéer via Business Angels Netværk. Morten Orye Schiff har i dag et stort netværk af interesserede investorer, som målretter investerer i mindre virksomheder med et stort uudnyttet potentiale.

Læs mere om Iværksættermessen i Køge