Hvem er jeg?

Her finder du et udpluk fra mit CV og nogen af de spændende ting jeg har arbejdet med.

Erhvervsmæssig erfaring

Jeg har siden 2008 været direktør og Partner i Iværksætterportalen Amino. Amino blev stiftet i foråret 2005 af iværksætteren Martin Thorborg og er i dag et inspirerende mødested iværksættere og selvstændige erhvervsdrivende. Det er fedt at være med til at skabe gode rammer for kommende start ups, der skal skabe Danmarks fremtid.

Af projekter skabt i Amino regi er Regnskabsprogrammet Dinero samt matchingtjenesten Ageras.

I perioden 2007-2008 var jeg adm. direktør hos Finansportalen Euroinvestor.com A/S

Her var jeg ansvarlig for en succesfulde børsnotering af Euroinvestor i 2007. Dette indebar alt fra udarbejdelse af børsprospekt, strategi-arbejde, forretningsplaner, værdiansættelse og budgettering. I alt fik Euroinvestor mere end 1.600 investorer ved noteringen og en markedsværdi på 192 mio. kr.

Erhvervede kort efter noteringen 50 pct. af Boligportalen Boliga.dk, der på få måneder herefter blev Danmarks førende boligportal med rentabel drift.

Euroinvestor opnåede på de to år at blive kåret to gange til Børsen Gazelle, som følge af en betydelig vækst i såvel omsætning som overskud. Euroinvestor blev i 2009 solgt til Saxo Bank for 300 mio. kr.

Perioden 2000 til 2007 var jeg business developer & salgsdirektør hos Euroinvestor.

Efter nogle turbulente år som følge af dot.com krisen valgte vi i Euroinvestor i 2004 at ændre strategi. Hvor virksomhedens annoncesalg tidligere var blevet varetaget eksternt flyttede Euroinvestor salget af annoncer inhouse med stor succes.

Udannelse

Jeg er uddannet cand. polit fra Københavns Universitet med fokus på regnskabsanalyse, corporate finance, organisation & ledelse, Internet-mediet og porteføljeforvaltning. I 1999 og 2000 læste jeg  Financial Markets og Options, Futures & Other Derivatives på London School of Economics.

Bestyrelsesarbejde

Jeg har i perioden 2006-2007 bestridt posten som bestyrelsesformand i Aktiebog Danmark og var i perioden 2004-2007 bestyrelsesmedlem i Dansk Aktionærforening.

I 1998 var jeg initiativtager til foreningen Unge Aktionærer under Dansk Aktionærforening. Jeg var formand for Unge Aktionærer frem til år 2000 og var medlem af repræsentantskabet i Dansk Aktionærforening i perioden 1998 – 2004.

Fritid

Jeg er familiefar med stort F og bor til dagligt i Søborg med min hustru Sidse og mine to døtre Celine og Isabella. Forsøger i dagligdagen at have et balanceret forhold mellem arbejde og fritid. Dette indebærer, at der skal være tid til både fysisk udfoldelse og tid til familien. Jeg elsker at cykle og har haft stor glæde af at være en del af projekt Cykelnerven til fordel for Scleroseforeningen.

NICOLAI FRISCH

Founder af ACASMA
Har du et spørgsmål, søger du kapital eller har udfordringer med din virksomhed?
Tøv ikke med at tage kontakt til mig