Om ACASMA

Selskabet

Acasma er skabt som en sammensmeltning af “Active Asset Management”. Via aktiv porteføljepleje var det i starten målet at skabe en god forrentning af selskabets midler. Hurtigt blev det klart at min  styrke er at identificere og deltage aktivt i forretningsudviklingen i mindre virksomheder med fokus på innovation og som drives af iværksættere, der vil give alt for at lykkes.

Sammen med serie-iværksætteren Martin Thorborg har jeg skabt et iværksætter-miljø med nogen af  Danmarks sejeste iværksættere. Vores selskaber er:

1) GoLearn.dk – Online E-læring med Danmarks skarpeste undervisere målrettet til offentlige og private virksomheder. Salgsvækst på +90 pct. i 2021 og +60 pct. i 2022.

2) Dinero.dk – Et forretningsmæssigt eventyr, hvor vi har skabt Danmarks letteste regnskabsprogram (solgt i efteråret 2016)

3) Ageras.dk – Formidling af opgaver til revisorer, bogholdere og advokater i Danmark, Sverige, Norge, Holland og Tyskland (solgt i foråret 2017)

4) Amino.dk – Iværksætterportal, der dagligt besøges af mere end 20.000 selvstændige og interesserede i iværksætteri

5) Saxis.dk – Skandinaviens nye markedsplads for køb og salg af virksomheder

6) Min-Mave.dk – Mødested for gravide og småbørnsforældre (solgt i december 2016)

Acasma er desuden investor i den deleøkonomiske platform Freetrailer.

Den gode idé sælger ikke sig selv. Gode ideer skal udvikles med fokus på kunden, pakkes lækkert ind og gøres let fordøjelige over for samarbejdspartnere, kunder og andre relevante interessenter. Desuden er det et krav for succes at ideén er innovativ og i høj grad skalerbar. Acasma – Innovation Capital, deltager aktivt med klog kapital til iværksættere med et kæmpe drive og den gode ide men har brug hjælp til at bringe den videre og tjene penge på den samt i sidste ende lave en vellykket exit.

Acasma har blandt andet investeret et millionbeløb i early stage venture firmaet DeFacto Ventures.

Ledelsen

Acasma Aps ejes af forretningsmanden og iværksætteren Nicolai Frisch – Du kan følge Nicolai Frisch på LinkedIn

NICOLAI FRISCH

Founder af ACASMA
Har du et spørgsmål, søger du kapital eller har udfordringer med din virksomhed?
Tøv ikke med at tage kontakt til mig