Det støtter jeg

Jeg har de seneste år brugt en del energi på at samle penge ind til projekter som betyder noget for mig. Med hjælp fra min business partner Martin Thorborg og vores fantastisk og engagerede medarbejdere i vores firmaer, har vi over de seneste 6 år samlet mere end 500.000 kr. ind til forskellige projekter.

Bagsværd Atletik Club

I 2016 er vi gået lokalt ind med støtte til Bagsværd Atletik Club. Jeg har ikke tidligere oplevet en klub med så fed en spirit og klub-kultur. Med få økonomiske midler har Bagsværd Atletik Club skabt et ungdoms- og talentarbejde, der forener god stemning, team spirit og højt humør med individuel udvikling af den enkelte atlet.

Det at lære unge at kunne konkurrere på højt niveau og yde sit bedste samt skabe et miljø, hvor børn opnår et højt selvværd, er noget vi gerne vil støtte op om. Det er samme elementer vi bruger, når vi pacer vores start ups. Talent kommer ikke af sig selv. Fingerreglen om at du skal investere 10.000 timer i noget før du når toppen gælder såvel i sport som inden for business.

Vi ønsker Andreas Bube alt det bedste ved OL i Rio i år. En sympatisk ambassadør for klubben, hvilket meget godt blev illustreret ved at Bube hellere ville deltage i Bagsværd Atletik Clubs generalforsamling end komme til Kongehusets hofbal. Det er rendyrket dedikation til sit projekt.

bube-mia
Mia og Bube fra Bagsværd Atletik. Danske Mestre på 800 meter

Høje franske bjerge og støtte Scleroseforeningen

Det tog mig 7 år før jeg tog mig mod til at deltage i Team Rynkebys tur til Paris. I 2011 fik jeg gennemført de 1.200 km til Paris og sammen med Amino teamet indsamlet 75.000 kr. til Børnecancerfonden som er det gode formål Team Rynkeby støtter.

Så lang tid skulle der dog ikke gå for at overbevise mig da min cykelven fra Rynkeby-turen – Jørgen Kurt Jensen – kontaktede mig om et nyt cykelprojekt som Scleroseforeningen stablede på benene i 2014.

Danmark Svøm Langt

Det at forene personlige udfordringer med indsamling til et godt formål i et fællesskab har flere gange tændt en ild i mig. Første gang tilbage i 9. klasse, hvor jeg var primos motor for at vores klasses deltog med et hold ved “Danmark svøm langt”. Et fundraising projekt arrangeret af netop Scleroseforeningen i samarbejde med Danmarks Svømme Union. Min mor havde på det tidspunkt en god veninde som var ramt af Sclerose, så det var en sygdom, der havde brændt sig fast på min nethinde allerede som barn. Sammen med 9 andre fra klassen gik vi fra butik til butik i Korsør for at få butikkerne til at sponsere vores svømmehold med et beløb for hver 100 meter vi svømmede på 1 times stafet.

Og allerede dengang var det sådan at gjorde jeg noget, gjorde jeg det 100 pct. Så klassen gik benhårdt efter at blive det hold i Danmark som svømmede flest penge ind til Scleroseforeningen. Og ja, det gjorde vi så  – kæmpe optur.

6 Bjerge på 3  dage

Nu 20 år efter er jeg gået aktivt ind i et projekt til fordel for Scleroseforeningen. Projekter kalder Scleroseforeningen Cykelnerven. Cykelnerven er en netværks tur hvor du uden tvivl kommer til at møde en masse spændende mennesker. Du kan læse mere om Scleroseforeningens Cykelevent via linket: http://scleroseforeningen.dk/cykelevent

Cykelnerven_NicolaiFrisch

I 2014 gik turen til Pyrenæerne, hvor blandt andet Col d’Aspin, Col d’Aubisque og Col du Tourmalet blev besteget mens Cykelnerven i 2015 tog til Alperne med tur over Alpe d’ huez, Madeleine, La Toussuire, Mollard, Télégraphe og Galibiere.
Mere end 75.000 kr. har teamet hos Amino indsamlet til Scleroseforeningen de sidste to år.

cykelnerven

NICOLAI FRISCH

Founder af ACASMA
Har du et spørgsmål, søger du kapital eller har udfordringer med din virksomhed?
Tøv ikke med at tage kontakt til mig